“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

Aanbevelingen Coaching

Marianne 

Manager private banking en vermogensbeheer

Adriaan luistert heel goed en analyseert scherp in zijn coaching. Door zijn rustige en innemende uitstraling voel je meteen vertrouwd. Hij heeft een gestructureerde aanpak in een loopbaantraject waarbij hij deze afstemt op het tempo en wensen/behoeften van zijn coachee. Dit resulteert uiteindelijk in een duidelijke focus. Voor mij is Adriaan een coach/adviseur die vol liefde en energie kijkt en meedenkt over de potentie en mogelijkheden die er zijn voor de coachee. 

Tim 

Technisch beheerder studentenhuisvesting

Ik heb Adriaan ervaren als een zeer sociaal persoon die door goed te luisteren en door te vragen mij inzichten heeft geboden waarmee ik vol vertrouwen en focus mijn loopbaan tegemoet kan gaan. Adriaan is pas tevreden als hij merkt dat zijn cliënt werkelijk die nieuwe inzichten heeft verkregen die een ondersteuning bieden aan waar hij of zij in gecoacht wilt worden, wanneer de spreekwoordelijke puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen. 

Nicole

Skintherapist / Oedeem- en Huidtherapeut 

Ik heb Adriaan Brouwer leren kennen als een vriendelijk en sociaal persoon. Hij luistert aandachtig en zet mij aan het denken/brengt mij vaak op inspirerende ideeën door zijn adviezen tijdens het coachen, dit ervaar ik heel prettig tijdens de sessies. Hij komt heel vakbekwaam en professioneel over. Door Adriaan voel ik de drive/spirit en durf ik erop te vertrouwen dat mijn toekomstige onderneming een succes zal worden! 

Giselle 

Theatre director & pedagogue

Adriaan kan goed reflecteren op de persoonlijkheid en de vraag van zijn cliënt. Hij wist de kern uit mijn verschillende vragen te destilleren en hier constructief in mee te denken. Hierdoor heb ik bepaalde lastige keuzes beter kunnen maken, en kan ik met een ruimere blik naar het proces van mijn werk kijken. Ik ervaarde hem als een verhelderende en betrokken coach, die door eigen ervaring een gelijkwaardige gesprekspartner is 

Online Loopbaanprof RGB 80x80   Banner large rectangle FLOW WEP

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Video