“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

Coaching

LOOPBAANCOACHING

Sinds 2013 ben ik mij als zelfstandig effortless coach gaan richten op loopbaan en starterscoaching in het bijzonder en heb daarvoor een beroepserkenning van het NOLOC (beroepsvereniging voor loopbaancoaches) ontvangen. Ik heb sindsdien een groot aantal mensen mogen coachen die om wat voor reden dan ook behoefte hadden aan een professionele coach die ze een stap verder kon brengen. Een aantal van deze mensen heeft onder het tabblad "referenties" een review geschreven over mijn coach aanpak. Deze vorm van coaching geeft mij ongelofelijk veel voldoening en energie! Het is geweldig om te zien hoe mensen met mijn hulp ineens een stap durven zetten die ze voorheen niet voor mogelijk hielden en waarmee ze nu hun leven en werk met veel meer passie en plezier vormgeven!

SUBSIDIE REGELING ONTWIKKELADVIES

Per 1 augustus heeft de overheid een subsidieregeling gelanceerd voor iedereen die tussen de 18 en 67 jaar oud is en een relatie heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt onder de naam NL LEERT DOOR. HResult coaching heeft op basis van de eerdere subsidieregeling onder de noemer 45+ ONTWIKKELADVIES in 2019 een groot aantal 45-plussers succesvol mogen begeleiden. Enerzijds als freelancer via het NCOI en anderzijds als zelfstandig en NOLOC erkend loopbaanadviseur.

NL leert door: gratis ontwikkeladvies en scholingstrajecten voor iedereen

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. Herkenbaar? Dan is het gratis loopbaanadvies van NL leert door interessant voor jou. Je krijgt als werkende of werkzoekende de mogelijkheid om gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijk-heden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.

Gratis scholingstrajecten
Dit najaar is het ook mogelijk om een gratis (online) scholingstraject te volgen. Je kunt hierbij kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing. Dit is een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Ook handig: de subsidieaanvraag voor loopbaanadvies en scholingskosten wordt gedaan door de adviseur of opleider. Je hoeft dus geen geld voor te schieten.

Wil jij gratis loopbaanadvies of (bij)scholing? Kijk op de website van het ministerie "hoewerktnederland.nl" en neem contact op met mij voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking

De subsidieregeling geldt voor iedereen
Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door; van werkzoekenden tot werkenden, zzp'ers en zelfstandig ondernemers. Maak je als ondernemer gebruik van NOW 2.0? Attendeer je werknemers dan op NL leert door en voldoe hiermee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren. 

EFFORTLESS COACHING 

Effortless Coaching is dè manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. In mijn coach aanpak laat ik mij leiden en inspireren door de 5 principes van persoonlijke groei door effortless coaching:

1. Verbinding: met jezelf en met anderen

2. Vrij geven en ontvangen: je kunt alleen ontvangen als je ook vrij durft te geven

3. Acceptatie: accepteer het leven door te leven in het hier en nu

4. Intentie: leef vanuit oprechte en eerlijke intenties

5. Authentiek: wees jezelf en authentiek. Probeer niet als een ander te zijn! 

Ga niet voor een gemakzuchtig leven, maar juist voor een leven vol van positieve energie! Topsporters halen gouden medailles en concertpianisten trekken volle zalen omdat hun prestatie moeiteloos gaat, met plezier en inspiratie. Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat ik onder effortless/moeiteloos versta. 

 

Online Loopbaanprof RGB 80x80   Banner large rectangle FLOW WEP

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Video