“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

EFFORTLESS COACHING 

Effortless Coaching is dè manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten.

Geen gemakzuchtig leven, maar juist vol van positieve energie! Topsporters halen gouden medailles en concertpianisten trekken volle zalen omdat hun prestatie moeiteloos gaat, met plezier en inspiratie. Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat ik onder moeiteloos versta. 

Subsidieregeling 45-plussers

De overheid heeft een subsidieregeling in het leven geroepen voor 45-plussers die een ontwikkeladvies willen krijgen van een gecertifceerde loopbaancoach. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze subsidie is, dat je minimaal 45 jaar oud bent en of minimaal 12 uur in loondienst werkt of als ZZP-er. De subsidie bedraagt 600 euro voor een ontwikkeladviestraject. Dat betekent concreet dat de coaching vrijwel gratis kan worden uitgevoerd. Meer weten? Neem dan senl contact met mij op: de subsidiepot is maar beperkt beschikbaar en op=op..

Kijk voor meer informatie op: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/12/31/gratis-ontwikkeladvies-voor-45-plusser

 

 

Online Loopbaanprof RGB 80x80   Banner large rectangle FLOW WEP

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Video