“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

Loopbaancoaching

Ontslagen en niet weten hoe het verder moet? Of heb je het gevoel dat je al te lang op de verkeerde plek zit? Of zou je nu eindelijk wel eens die ene droombaan willen krijgen alleen weet je nog niet hoe?

Ik begeleid je in het maken van de juiste loopbaankeuzes en het verwezenlijken van je dromen! Als gecertificeerd Effortless Coach en met een beroepserkenning als Loopbaancoach van de beroepsvereniging voor Loopbaancoaches het NOLOC, onderzoek ik samen met jou wat je diepste verlangens, kernkwaliteiten en drijfveren zijn, maar ook wat je tot nu toe belemmerd heeft om dit te realiseren. 

Dit alles leidt tot de opstelling van een Persoonlijk Carrière Plan (PCP) waarin we samen vaststellen wat jouw zoekprofiel is en hoe en met welke middelen je je droombaan het beste kunt verwerven. Een scherpe focus is hierbij essentieel; door mijn methodische aanpak wordt dit heel snel helder waardoor je heel doelgericht te werk kunt gaan!

 

IN 6 STAPPEN NAAR JOUW DROOMBAAN

1. Dromen: wat zijn je diepste verlangens, wat is je "pleasure island”?

2. Kunnen: ontdek je belangrijkste kernkwaliteiten, wat vormt jouw basis?

3. Blokkades: wat houd je tot nu toe tegen om je dromen te realiseren, welke “belemmerende overtuigingen” zitten je dwars?

4. Vervormingen en polariteiten: in welke kwaliteiten schiet je door (ben je “te”..) en hoe breng je ze weer terug als kwaliteit?

5. Focus: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en “schiet je met hagel of met scherp”?

6. Actie: uitvoeren van je persoonlijk carrièreplan (PCP), jouw “routeplanner” naar je droombaan

BEROEPSKEUZE ADVIES

Klaar met je studie, maar je weet eigenlijk niet zo goed welke baan en/of bedrijf het beste bij je past? Of je hebt een baan maar je hebt al een tijdje het gevoel dat je niet op de goede plek zit? Of je bent werkloos, je solliciteert je suf en je hebt het gevoel dat je in je oude vak niet meer aan het werk komt?

Een goed beroepskeuze advies kan je helpen de juiste richting en volgende stap in je loopbaan te bepalen. Ik gebruik hiervoor diverse (persoonlijkheids)tests waarmee je snel antwoord krijgt op deze vraag.

 

Online Loopbaanprof RGB 80x80   Banner large rectangle FLOW WEP

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Video