“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

Starterscoaching

Het starten van je eigen onderneming is voor veel mensen een droom en voor de meesten blijft het bij dromen... Voor diegenen die dromen maar daarnaast de stap durven zetten naar zelfstandig ondernemerschap bied ik intensieve coaching en begeleiding in de opstartfase. Want hoe kom je van niets naar iets? 
Een goed idee hebben is niet genoeg, zo blijkt helaas maar al te vaak. Naast allerlei praktische zaken die geregeld moeten worden zijn er vaak ook twijfels: “Kan ik het wel, heb ik wel voldoende doorzettingsvermogen, of hoe kom ik aan klanten en dus aan omzet en verdien ik straks wel genoeg?” zijn zo een paar vragen waar veel startende ondernemers mee worstelen. 

Ik help je graag deze twijfels te overwinnen en een moeiteloze vliegende start te maken. Zo gaan we samen aan de slag om je dromen te realiseren, zodat je een succesvol ondernemer zult worden. Hoe? Dat leg ik graag uit in een kosteloos eerste intakegesprek waarbij o.a. de volgende vragen centraal staan:

• Wat is mijn droom en wat wil ik bereiken?
• Wat zijn mijn motivatie en drijfveren?
• Wat zijn mijn sterke en zwakke kanten?
• Waar zitten mijn twijfels en blokkades?
• Wat zijn mijn (belemmerende) overtuigingen?
• Wat zijn mijn kernkwaliteiten?

Veel startende ondernemers lopen tegen het probleem aan dat ze wel een goed idee hebben en graag willen starten als ondernemer, maar dat het hen vaak ontbreekt aan geld om dit vorm te geven. Laat staan dat er geld is om een starterscoach van te gaan betalen die ze helpt om deze vaak moeilijke eerste fase succesvol door te komen... herkenbaar? Vast wel he?

Nu ben ik als starterscoach ook ondernemer. En als ondernemer moet je soms ook risico's durven nemen..  Dat betekent dat ik als ondernemer met jou als startende ondernemer wil "mee ondernemen"...

En dat doe ik vanuit een gezamenlijk committment als jij je door mij laat coachen. Als ik geloof dat ik jou kan helpen een succesvol ondernemer te worden, dan durf ik een deel van mijn inkomsten als starterscoach aan jouw succes te verbinden. Hoe? Dat leg ik je graag uit in een persoonlijk gesprek, dus bel of mail me gerust voor een vrijblijvende afspraak! 

 

Online Loopbaanprof RGB 80x80   Banner large rectangle FLOW WEP

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Video