“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

“Van overleven naar moeiteloos leven en werken”

HResult coaching, advies&interim helpt mensen en organisaties in “flow” te komen. Als je in flow bent dan lijkt alles vanzelf te gaan, moeiteloos… maar moeiteloos betekent niet “zonder moeite”. Een atleet die zojuist de 100 meter heeft gewonnen in een nieuw wereldrecord was in flow op het moment dat hij dit wereldrecord vestigde en leek dit moeiteloos te gaan. Maar daar gingen wel jaren intensieve training aan vooraf! In mijn aanpak laat ik mij onder andere leiden door de inzichten van Napoleon Hill (met o.a. de boeken “grow and think rich” en "the law of succes in 16 lessons") en Jan Bommerez (met het boek “Flow en de kunst van het zakendoen” en "minder moeten en meer Flow").  

HResult advies&interim is de werktitel waaronder ik begeleiding bied aan organisaties die de eigen performance willen verbeteren en een prettigere werkomgeving voor de eigen medewerkers wil creëren. Ik bied mijn diensten aan in de vorm van interimmanagement en d.m.v. consultancy en advies, o.a. met behulp van het bedrijfsvoeringsmodel “Basebox”. Verder verzorg ik CV-search opdrachten bij lastig te vervullen vacatures en ben ik als freelance HR-docent verbonden aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

HResult loopbaan en starterscoaching is de werktitel voor mijn coachingsactiviteiten. Zo begeleid ik startende ondernemers bij het opzetten van een eigen onderneming, bied ik hulp bij loopbaanvraagstukken, coach ik managers in hun rol als leidinggevende en ondersteun ik met een collega coach mensen die vastzitten met uiteenlopende levensvragen en bij rouwverwerking. Dit alles volgens de principes van “effortless coaching” en met behulp van het co-active coachingsmodel. 

Online Loopbaanprof RGB 80x80   Banner large rectangle FLOW WEP

Delen

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Video